Pearl fractional

PEARL FRACTIONAL

Pearl Fractional is een nieuwe geavanceerde lasertechniek ontwikkeld en geoptimaliseerd voor huidverjonging.

Pearl Fractional biedt de beste combinatie van resultaat en hersteltijd. Patiënten zullen merkbare verbeteringen zien in kleur, textuur en rimpels tot een verjongde, frissere, gladdere en stralende huid.

WAT BETEKENT “FRACTIONAL”? HOE WERKT DE PEARL FRACTIONAL?
Bij fractionele lasertherapie zorgen microscopisch kleine laserspots voor slechts een gedeeltelijke (fractional) behandeling van de huid. De laserspots creëren microscopisch kleine gaatjes tot diep in de huid. Kolommen van beschadigd weefsel worden zo selectief verwijderd en de omliggende huid blijft intact. Deze techniek verkort het genezingsproces en stimuleert het lichaamseigen proces voor het aanmaken van nieuw collageen vanuit de diepte en draait op die manier de klok van de huidveroudering drastisch terug.

  • kleine gaatjes zorgen voor een veilige behandeling met een snel herstel
  • diepe behandeling zorgt voor resultaten in één enkele sessie
  • gecontroleerde energie betekent maximale resultaten met een groter comfort voor de patiënten

HOEVEEL BEHANDELINGEN WORDEN AANBEVOLEN?
De meeste patiënten zullen een aanzienlijke verbetering zien na slechts één behandeling.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR EEN PEARL FRACTIONAL BEHANDELING?
Patiënten met lichte tot middelmatige huidtinten, huidonvolmaaktheden als gevolg van het ouder worden en zonschade zullen een groot voordeel halen uit een Pearl Fractional behandeling.

WELKE GEBIEDEN VAN HET GEZICHT KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
Pearl Fractional kan het hele gezicht behandelen en heeft unieke en uiterst effectieve resultaten in de delicate periorbitale (rond de ogen) en periorale (rond de mond) gebieden. Deze gebieden vertonen vaak de eerste tekenen van huidveroudering en vormen tevens de grootste uitdaging voor een succesvolle behandeling.

WANNEER ZIE IK DE RESULTATEN? HOE SNEL KAN IK TERUG MAKE-UP DRAGEN?
Veel patiënten zien al een verbetering één week na behandeling. Maximale resultaten zijn zichtbaar één tot drie maanden na de behandeling. Patiënten kunnen vanaf de vijfde dag na de behandeling terug make-up gebruiken.

ZIJN MIJN ACTIVITEITEN BEPERKT NA EEN PEARL FRACTIONAL PROCEDURE?
Na de behandeling ziet de huid er rood uit en kan zwelling optreden. De patiënten melden weinig of geen ongemak na de behandeling. Na de behandeling kan je best een verzorgende crème op de huid aanbrengen en dit gedurende vier tot vijf dagen en moet de huid beschermd worden tegen de zon gedurende twee à drie maanden.

KAN PEARL FRACTIONAL DEEL UITMAKEN VAN EEN GECOMBINEERDE THERAPIE?
Veel patiënten hebben een Pearl Fractional behandeling in combinatie met andere cosmetische behandelingen. Deze omvatten andere Cutera laser- en lichtprocedures, zoals Pearl, Laser Genesis en Limelight. Bespreek deze combinatietherapie met jouw dokter.

HOE WERKT PEARL FRACTIONAL IN VERGELIJKING MET ANDERE FRACTIONELE LASERBEHANDELINGEN?
De golflengte en andere unieke technische eigenschappen van de Pearl Fractional zorgen voor een zeer intense en toch veilige behandeling om de tekenen van huidveroudering terug te draaien. Deze combinatie geeft patiënten uiterst mooie resultaten in één enkele behandeling met een herstel van ongeveer één week.

GERELATEERDE BEHANDELINGEN

  • Bepaalde informatie over de mogelijke behandelingen mag volgens de wet niet online vermeld worden (bijv. de gangbare merknamen)...

  • Doeltreffende behandeling van allerlei bloedvat afhankelijke problemen van de huid...

  • Cryolipolyse maakt gebruik van intensieve koeling van de onderhuidse vetlaag en vermindert de dikte van deze laag met 20 tot 40 %...

  • Gebruik van verschillende golflenges van licht om allerhande huidproblemen aan te pakken op een niet agressieve manier...

  • Techniek om met talrijke fijne prikjes vitamine complexen tot diep in de huid aan te brengen....

EXTRA INFORMATIE

VOOR EN NA BEHANDELINGEN

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK